Please Select Language

Wij zullen voor u schoonmaken

Over Schoonmaakdiensten Den haag

Wij zijn gespecialiseerd in professionele en gedegen Schoonmaakdiensten van alle soorten. 

Wij accepteren bestellingen van zowel individuele klanten als bedrijven in Dan Haag. 

Wij werken met termijnopdrachten, waaronder het schoonmaken van particuliere woningen en opdrachten voor het uitvoeren van opdrachten voor makelaars. 

Daarnaast bieden wij diverse diensten aan zoals Schoonmaakdiensten na verbouwing van een aanbouw, Schoonmaakdiensten na verhuizingen en hulp bij geplaatste situaties – ASAP schoonmaak. We onderscheiden ons hoge serviceniveau, onze prijsopgave en onze persoonlijke begeleiding bij al onze uitvoeringen.

 Clean4u Cleaning Service is een schoonmaakbedrijf gevestigd in Den Haag sinds 2017 en we zijn er trots op een van de toonaangevende schoonmaakbedrijven in Dan Haag te zijn. We bieden een breed scala aan hoogwaardige en betrouwbare commerciële reiniging, dieptereiniging en huishoudelijke schoonmaakdiensten om uw werkplek er in Den Haag altijd professioneel en schoon uit te laten zien. Clean4u maakt gebruik van de meest effectieve reinigingsmethoden in de schoonmaak. 

En we zijn ook trots om een 100% tevredenheidsgarantie te bieden voor al onze klanten. We staan bekend om het leveren van professionele, consistente en betrouwbare service tegen betaalbare prijzen.

Schoonmaakdiensten

Wat kunnen wij voor u doen?

Reinigen van tapijten en bekleding

Grondige reiniging: wij hanteren de meest effectieve beschikbare reinigingsmethoden, die tot aan de basis van het tapijt reinigen en schadelijke gruis, vlekken en verontreinigende stoffen verwijderen.

Vlekken verwijderen, Huisstofmijtverwijdering en allergiebeheersing: we verwijderen vlekken en brengen PROmite-stofbescherming aan, die huisstofmijt effectief verwijdert en voorkomt – dit is geschikt voor tapijten, stoffering en matrassen – waardoor klanten die lijden aan deze allergie gemakkelijker en vrijer kunnen ademen.

Als u op zoek bent naar professionele tapijt- en meubelreinigers, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn reeds actief sinds 2017 en toegewijd om u de beste tapijt-, meubelreinigings- en vlekbeschermingsdiensten aan te bieden. Al deze diensten worden voor zeer concurrerende tarieven aangeboden.
Onze diensten worden ondersteund door onze 100% risicovrije geld-terug-garantie. Als u uw wensen met ons wilt bespreken en een gratis offerte wilt ontvangen, neem dan vandaag nog contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Wat onderscheid ons van de rest?