Please Select Language

Wij zullen voor u schoonmaken

Over ons

Wij zijn gespecialiseerd in professionele en grondige reinigen van alle soorten faciliteiten.

Wij accepteren opdrachten van zowel individuele klanten als bedrijven en instituten. Hierbij werken we met lange termijn opdrachten waaronder de schoonmaak van privé woningen en kantoren alsmede het uitvoeren van opdrachten voor makelaars.

Daarnaast bieden we een breed scala aan eenmalige diensten zoals de schoonmaak na renovatie of aanbouw, de schoonmaak na verhuizingen en assistentie bij willekeurige situaties – ASAP cleaning.

We onderscheiden ons door onze hoge servicegraad, onze aantrekkelijke prijzen en onze persoonlijke toezicht bij iedere taak die we uitvoeren.

Schoonmaakdiensten

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Reinigen van tapijten en bekleding

Grondige reiniging: wij hanteren de meest effectieve beschikbare reinigingsmethoden, die tot aan de basis van het tapijt reinigen en schadelijke gruis, vlekken en verontreinigende stoffen verwijderen.

Vlekken verwijderen, Huisstofmijtverwijdering en allergiebeheersing: we verwijderen vlekken en brengen PROmite-stofbescherming aan, die huisstofmijt effectief verwijdert en voorkomt – dit is geschikt voor tapijten, stoffering en matrassen – waardoor klanten die lijden aan deze allergie gemakkelijker en vrijer kunnen ademen.

Als u op zoek bent naar professionele tapijt- en meubelreinigers, neem dan vandaag nog contact met ons op. We zijn reeds actief sinds 2017 en toegewijd om u de beste tapijt-, meubelreinigings- en vlekbeschermingsdiensten aan te bieden. Al deze diensten worden voor zeer concurrerende tarieven aangeboden.
Onze diensten worden ondersteund door onze 100% risicovrije geld-terug-garantie. Als u uw wensen met ons wilt bespreken en een gratis offerte wilt ontvangen, neem dan vandaag nog contact op met ons team. Wij helpen u graag verder.

Wat onderscheid ons van de rest?