Please Select Language

EN

NL

We will clean for you

Goten schoonmaken

Vermijd het risico op geblokkeerde dakgoten!
Geblokkeerde dakgoten en regenpijpen kunnen grote schade aanrichten aan de natuurlijke afvoer van water weg van uw eigendom. Dit kan leiden tot schade aan fascia’s, koven, dakbedekking of zelfs lekkages in uw huis veroorzaken.

Het gevolg hiervan zijn vochtproblemen en condensatie binnenshuis; dit kan ernstige gezondheidsproblemen voor u en uw gezin veroorzaken. De problemen die kunnen ontstaan ​​door slecht onderhouden dakgoten zijn ernstig en mogen nooit worden onderschat.

Een ophoping van bladeren, mos en vuil kan de constructiesterkte van een gebouw teniet doen. Er kan een neiging bestaan om goten te negeren, vooral de hoger gelegen leidingen en goten rondom het dak, die uit het zicht liggen. Vaak is het pas wanneer de schade reeds is aangericht aan een pand, dat we beseffen dat de oorzaak geblokkeerde dakgoten zijn. Gootonderhoud is een essentiële taak die u veel tijd, geld en gedoe kan besparen in een later stadium. Bovendien kan schade door regenwater de fundering van uw huis verwoesten. Dit is iets wat NOOIT mag gebeuren. Uw goten schoon houden is een essentiële manier om potentieel hoge reparatiekosten te voorkomen.

Als u condensatie of andere structurele problemen ondervindt, controleer dan uw goten op blokkades en onderneem onmiddellijk actie om ze te reinigen met onze gespecialiseerde schoonmaakdienst voor (dak)goten.

Bent u op zoek naar een professionele gootschoonmaakservice? Of wilt u uw huidige gootreinigingsservice wijzigen? Dan zouden we u graag ontmoeten om uw specifieke wensen te bespreken en een persoonlijke en vrijblijvende offerte op te stellen.